Neato BotVac Sverigelanseras i juni

Foto: Neato Robotics

I början av juni kommer de nya Neato BotVac-robotdammsugarna att lanseras officiellt i Sverige, meddelar Neato Robotics i ett pressmeddelande idag.

Det handlar om modellerna BotVac 70e, BotVac 75 och BotVac 85. Det finns även en BotVac 80, men den kommer i dagsläget ej att Sverigelanseras. Det har dock gått att köpa BotVac 70e på Clas Ohlson redan sedan slutet av mars, men i och med den officiella lanseringen kommer de tre olika modellerna gå att köpa hos flera av Sveriges ledande hemelektronikhandlare och webbutiker.

De svenska priserna kommer ligga på 3.999 kronor för BotVac 70e, 4.499 kronor för BotVac 75 och 4.999 kronor för BotVac 85. Som jämförelse ligger de amerikanska priserna på $479 för BotVac 70e, $499 för BotVac 75, $549 för BotVac 80 samt $599 för BotVac 85.

 

BotVac 70e är den enklaste och billigaste modellen och det som skiljer den från övriga är vilken typ av filter och borstar robotdammsugaren levereras med. BotVac 75 levereras med ett bättre filter som fångar in ned till 0,3 mikrometer små partiklar, vilket är bra för allergiker. De dyrare modellerna BotVac 80 och 85 är avsedda för folk med husdjur då de kommer med komboborstar som fångar upp djurhår bra. Se tabell nedan (klicka för större bild).

Mer information om Neato BotVac finns i denna tidigare artikel här på Robotnyheter.

2 reaktioner till “Neato BotVac Sverigelanseras i juni”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.