Media Markt anordnar robotrace i helgen

Hemelektronikkedjan Media Markt har, i samarbete med iRobot, utannonserat ett robotdammsugarrace i helgen där vinnaren får en sprillans ny Roomba 765.

Det är nu under lördagen och söndagen den 8-9 mars som Media Markts robotrace går av stapeln. De tävlande får styra varsin Roomba och den som får den snabbaste tiden runt banan med robotdammsugaren vinner en helt ny Roomba 765 värd 4.490 kronor. Andrapriset är inte så illa det heller då det är en Roomba 630.

Skärmdump från Media Markts hemsida.

De som hamnar på 3-5:e plats får dock inga robotdammsugare, men väl ett presentkort på 500 kronor som faktiskt hade räckt till en robotdammsugare om det gällt hos konkurrenterna SIBA eller NetOnNet. SIBA sänkte dessutom nyligen priset på sin allra billigaste modell, Centurion RDE90, med en hundralapp ned till rekordlåga 299 kronor. Billigare robotdammsugare än så är nog svårt att hitta.

 

Media Markt