Smygtitta på säsong två av Äkta människor

Den 1 december är det premiär för säsong två av SVT:s robotdramaserie Äkta människor, men redan nu kan vi smygtitta på en del av handlingen i ett klipp som SVT lagt ut.

Flera av karaktärerna från första säsongen återkommer i säsong två och gränserna mellan människa och maskin kommer suddas ut, samtidigt som konflikterna hårdnar, berättar SVT. Man avslöjar även att Roger (spelad av Leif Andrée) tvingas ta jobb på Hubbattle Land där människor skjuter sönder hubotar för nöjes skull.

Ett annat välbekant ansikte som återkommer är huboten Mimi (Lisette Pagler) som står inför en identitetskris. Andra skådespelare som är med i säsong två är bland annat Pia Halvorsen, Alexander Karim, Lars-Erik Berenett, Marie Robertson, Måns Nathanaelson, Alexander Stocks, Josephine Alhanko, Fredrik Silbersky och Johan Paulsen.

Sedan första säsongen av Äkta människor har serien hunnit säljas till nästan 50 länder och söndag den 1 december klockan 21:00 i SVT1 samt på SVT Play är det seriestart för Äkta människor säsong två.

SVT

SE ÄVEN:

  • fanny

    underbart! längtar.