Samsung smygvisar ny robotdammsugare inför CES 2013

Snart drar hemelektronikmässan CES 2013 igång (8-11 januari) och Samsung har tidigare smygvisat sina nya TV-apparater. Nu har även bilder på deras senaste robotdammsugare dykt upp.

Den stora nyheten med ”Smart Tango Corner Clean”, som modellen kallas, är de båda popout-sidoborstarna som nu kan sticka utanför själva ”torson” på robotdammsugaren och därmed nå bättre i hörn. Det är därmed världens första robotdammsugare med utfällbara sidoborstar.

Bilderna på den nya robotdammsugaren från Samsung har ”läckt” ut på Flickrkontot samsungtomorrow. Några prisuppgifter har dock ännu inte avslöjats så tills vidare får vi hålla tillgodo med fotona och av dessa att döma verkar den lanseras i åtminstone tre olika färger, däribland lila.

I övrigt påminner den nya modellen mycket om dagens toppmodell Navibot S med sin slimmade design, LCD-display och en kamera som används för Samsungs SLAM-teknik Visionary Mapping System.


Närbild på de nya POP-OUT-sidoborstarna.

Samsung Sverige, Engadget