Om Terminator hade fått barn

Om terminators hade kunnat få barn hade deras bebisar kanske sett ut ungefär som på bilden ovan. Skapelsen är ännu ett verk av mästaren Chris Clarke vid CNFX Workshop som skapat flera animatroniska karaktärer till filmer och TV-serier.

Det är imponerande hur naturtroget han lyckas få sina skapelser att röra sig och en tanke som slår en direkt är vilka fantastiska robotar man skulle kunna skapa ifall man integrerade sensorer och annan robotteknik i hans animatroniska varelser. Kanske borde robotutvecklare ta hjälp av animatronikexperter när de utvecklar sociala robotar som ska interagera med människor. I videon nedan ser vi hans ”robotbebis” ligga på rygg och röra sig mycket naturtroget. Förmodligen kommer den få hud och ögon med mera senare, innan den medverkar i någon TV-serie.

Fler av Clarkes animatroniska skapelser kan ses i videoklippen nedan. Kanske känner du igen några av dem ifrån någon film eller TV-serie du sett?

En annan imponerande animatronisk bebis, denna gång komplett med hud och ögon, från Millennium FX kan ses nedan.

Innovation News Daily

Det här inlägget postades i Fjärrstyrda robotar, Naturinspirerad design och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.