Katter och robotdammsugare


Dyr kattleksak. Denna robotdammsugare kostar runt 3.000 kronor.

Robotdammsugare har blivit betydligt vanligare de senaste åren i takt med att tekniken utvecklats, priserna sjunkit och fler tillverkare har gett sig in på marknaden. Bara i år har flera nya märken lanserats i Sverige och idag kan man köpa en robotdammsugare lite varstans.

De första videoklippen med katter som åker på robotdammsugare började dyka upp på Youtube för ungefär tre år sedan. Ett av de första och mest sedda är ”Roomba driver” som med snart sju miljoner visningar på Youtube har blivit lite av ett internetfenomen. Nedan kan vi se en variant som är snabbspelad med Benny Hill-musiken (då blir ju på något magiskt sätt alla videoklipp roliga) och ytterligare några videor där katter åker på robotdammsugare.

Två kattungar leker med en stackars Samsung SR-8855 Navibot som inte får städa i fred.

Katten Max-Arthur åker omkring i badrummet på en iRobot Roomba 560.

Samma katt visar pitbullen Sharky vem som bestämmer.

Denna katt har gjort det bekvämt för sig med en kudde ovanpå robotdammsugaren.

Kattungar åker på en Roomba och trillar av en efter en.

Det finns även flera klipp på föräldrar som satt sin bebis på en robotdammsugare. Den här lille krabaten lyckas dock kravla sig upp själv och ta sig en åktur.