Fotospecial med robotar i The Atlantic

Se bl.a iRobots Packbot i Fukushima-kärnkraftverket. Foto: TEPCO

The Atlantic publicerade i fredags ett stort bildspecial med inte mindre än 33 högupplösta foton på de senaste robotarna inom en rad olika områden. Bland annat visas autonoma fordon, humanoida robotar, obemannade flygfarkoster (UAV:s), exoskelett, avancerade proteser, NASA:s Robonaut 2 + Marsutforskaren Curiosity, bombrobotar, iRobots Packbot i Fukushimakärnkraftverket med flera. Ett måste för alla robotintresserade med andra ord.Klicka här för att se fotona. Använd höger och vänster piltangent för att växla bild.

Det här inlägget postades i Artificiell intelligens, Autonoma fordon, Cyborger, Exoskelett, Hemrobotar, Humanoida robotar, Legorobotar, Militära robotar, Naturinspirerad design, Obemannade flygfarkoster, Rymden och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.